1 Mai muncitoresc

1 Mai muncitoresc

Vizualizări: 371 Am trăit și eu câțiva ani în vremurile „acelea” ale dictaturii comuniste din perspectiva unui școlar care pe atunci purta incomod o cravată roșie la gât, cu însemnele tricolorului. La defilări sau alte manifestări pro-ceaușiste specifice, nu-mi aduc aminte să fi participat, nefiind unul dintre copiii destul de activi patriotic, astfel încât „tovarășa” să mă selecteze …

RoLink – Prezent și Perspective

Vizualizări: 3.158         Am așteptat cu multă nerăbdare întâlnirea de la Câmpina, deoarece știam că este prima prezentare în care avem posibilitatea să vorbim despre RoLink, într-o ambianță cum nu se poate mai potrivită, dată fiind și apropierea sărbătorilor de iarnă.

Campionatul național de unde scurte YODX HF

Vizualizări: 1.127   Nu eram siguri că vom participa, măcar cu doar câteva legături, din cauza lipsei timpului sau nu știam dacă vrem să facem asta. Nu știam nici cum va fi vremea, în ce locație să intindem sârmele sau dacă avem chef pur și simplu.

Atlantykron 2016 – Cronică radioamatoricească

Atlantykron 2016 - Cronică radioamatoricească

Vizualizări: 1.850   Şi veni ziua a 27-a a lui Iulie 2016. Zi hotărâtă încă din Decembrie 2015 şi bătută rău în cuie cam de prin Martie 2016. Ziua în care din cele patru zări, un grup de radioamatori pornesc către insula Inelul de Piatră.